Αρχική Κατασκευή Software

Κατασκευή Software

Infix software λένε την εταιρία που έκανε την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά πληροφορικής τον Οκτώβριο του 1988, με στόχο τη δημιουργία προγραμμάτων κατα παραγγελία, προσιτών στον μέσο επαγγελματία και κατάφερε να καλύψει ένα μεγάλο και εξειδικευμένο φάσμα επαγγελμάτων, με εφαρμογές απαλλαγμένες από περιττές λειτουργίες που πολλές φορές ταλαιπωρούν τους χρήστες.
 Διανύοντας τη δεύτερη 10ετία, συνεχίζει την ανοδική πορεία της, ανανεώνει και βελτιώνει συνεχώς τα προγράμματά της, με γνώμονα και σεβασμό στις απαιτήσεις της εποχής.
 Η infix software είναι από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών υπογραφής, που χρησιμοποιούνται για την ηλεκτρονική τιμολόγηση αλλά και την φορολογική συμμόρφωση των επιχειρήσεων.
 Με βάση την τεχνογνωσία, η infix software μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε τις μεθόδους της Ηλ. Υπογραφής (Ηλ. Σήμανσης) για να αντικαταστήσετε τις βασισμένες σε έγγραφα διαδικασίες με ηλεκτρονικές διαδικασίες, να μειώσετε κόστη και να βελτιώσετε την αποδοτικότητα της επιχείρησης ή του οργανισμού σας ενώ συγχρόνως θα προστατεύετε το περιβάλλον.

 
Positive SSL